Swag saved us

asså HAHA, vet ni vad?

imorse när vi skulle ner på hotellfrukosten så ringde jag receptionen för att fråga om man kan gå i sin morgonrock eller om man ska vara påklädd, varpå hon säger ”Vi har ingen dresscode så kom som ni vill”.

då gick vi ner i våra morgonrockar. och vad tror ni vi möttes av? en hel sal fylld av påklädda, och relativt finklädda, människor. jag höll på att dö av skratt, så vi bestämde oss för att bara act cool och låtsas som om vi var kungar. askul när alla tittade på oss och vi ba

Det här inlägget postades i /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. S skriver:

  Hahahaha jag dör! Helt rätt ;)

 2. elin skriver:

  HAHAHAHAH!! jag hade sprungit tbx och bytt om

  • Jennifer green skriver:

   hahaha ellerhur, jag bara ”Vi går som om vi äger stället”. Timmie bara ”Jag äger stället”. haha

 3. Sandra skriver:

  HAHAHAHAH vad roligt!! Jag hade definitivt sprungit upp på rummet och bytt kläder.. :,D

 4. Mathilda skriver:

  Hahahaha! För underbara!

 5. Julia skriver:

  HAHAH, asså älskar den klockrena hästen till händelsen

 6. Li skriver:

  Jag vet inte om jag hade klarat av det, men så himla roligt! Kul att ni hade en så bra helg, måste övertala min sambo att han också vill ha en spahelg i present någon gång ;)

  • Jennifer green skriver:

   hahah, så sjukt malplacerade! jaa men det måste du göra! ;) perfekt när man själv får ta del av den också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?