Stressed up life

minns ni julkalendern jag hade här förra året? det var så roligt att styra ihop! däremot tog det så sjukt mycket tid att jag tyvärr inte hinner med det i år, tråkigt nog.

så tyvärr bidrar jag inte med 24 fina luckor i år, min ambition är att få ordning på mitt liv till nästa år och göra en repris då. här är förra årets luckor som bjöd på allt från vardagsnyttan till vardagslyxen och givetvis något ätbart:

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li skriver:

    Gör en träningsjulkalender med dina favoritövningar med en övning per dag, det tar kanske tid det också, men det går förmodligen fortare än den andra adventskalendern =) Julaftonens lucka kan ju vara att öppna julklappar eller att agera jultomte så att man måste bära många paket ;)

  2. Emmy skriver:

    Tack för glassen jag vann förra året! Jättesnällt att du ens orkade göra en kalender förra året, krävs ju massor med arbete bakom varje lucka! Jag tycker det är bra att du fokuserar på dig i år, det är viktigast! Ha en fin jul! Kram :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?