Typical snow-covered sunday

denna dag alltså! jag skulle köra imorse och bilen startade inte, så jag gick till vår andra bil för att starta den första med kablar men var helt instängd i en 30 cm snödriva haha. efter att jag äntligen lyckats få loss bilen och köra till andra bilen, så hade den fått någon bugg att bagageluckan inte gick att öppna och batteriet sitter där. ovanpå allt så var det så kallt att jag trodde jag skulle tappa mina stortår.

ja, ni hör ju. så pappa och Timmie fick komma till undsättning. resten av dagen har också bara varit strulig så nu placerar jag mig i soffan och tänker inte röra mig ur fläcken. möjligtvis i sidled bara.

Det här inlägget postades i /Creative. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra skriver:

    Haha skön bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?