Giveaway: Apple & cinnamon oatmeal

jag skrev ju om min nyfunna kärlek till Naturdiets gröt, och möttes därefter av detta paket i brevlådan som jag blev duktigt glad över att få hem:


gröt för flera veckor och några av deras bars! crunchy chocolate är sedan tidigare en storfavorit med sin goda och intensiva chokladsmak.

vill du också prova deras gröt? kommentera inlägget med en kort motivering så skickar Naturdiet hem denna goda gröt med hög proteinhalt och smak av äpple + kanel. jag väljer en vinnare på söndag kl 12!

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Anna skriver:

  Jag har nyss flyttat hemifrån och mitt CSN har inte kommit så det hade varit najs att äta något annat förutom youghurt. Har inte heller hittat någon gröt som jag gillar sådär jättemycket så det hade varit kul att testa :)

  • Jennifer green skriver:

   Stort grattis till vinsten Anna, och tack till er övriga som tävlat! Inom kort dyker en ny tävling upp med hela 4 vinnare! :)

 2. Sandra skriver:

  Men Jaaa! :D
  Jag är en studerande fattiglapp som inte har budget till dyra gröter eller produkter över huvud taget med bra innehåll.. Man försöker och vill så gärna äta ekologiskt och hälsosamt men det kostar en förmögenhet så därför blir det bara skärpmat istället.

 3. Fridaa skriver:

  Jag tror att jag skulle älska naturdiets gröt! Jag började mitt nya liv för 1,5 vecka sedan när semestern tog slut. Blev tyvärr sjuk så har inte kunnat träna, men har ändrat kosten och redan gått ner 3 kg :)

 4. Rebecca skriver:

  Passar perfekt då jag verkligen försöker lära mig äta gröt, och brukar ha samma smak som dig gällande det mesta du tipsar om. :)

 5. Pauline skriver:

  Gröt är bland de bästa man kan starta dagen med. Hade varit perfekt att få testa en ny sort och förhoppningsvis hitta en ny favorit frukost att starta alla mörka höstmorgnar med!

 6. Camilla skriver:

  Åh, men detta skulle ju vara så himla bra att bara snabbt kunna slänga ihop en bra måltid efter jag har gjort min ryggoperation och knappt kan röra mig på 2-3 månader! Hade varit guldvärt :)

 7. Lisa skriver:

  och jag har ingen bättre anledning än att jag blev nyfiken efter ditt inlägg :) vore kul att prova!

 8. Lovisa Robertsson skriver:

  Eftersom jag flyttar till min första studentlägenhet på söndag, har jag inga som helst matvaror i mitt blivande skafferi. Naturdiets gröt verkar supergod och hade räddat mina kommande frukostar! :)

 9. Kajsa skriver:

  Jag blev så nyfiken är jag läste ditt inlägg att jag faktiskt övervägde att testa gröt, något för mig väldigt ovanligt. Du vet såna ”traumatiska” upplevelser från när man var mindre som jagar en hela livet sen? Jag har en sån med just gröt. När vi var små var jag så kräsen och åt knappt något. En morgon innan dagis blev mamma trött och stressad och tvingade i mig havregrynsgröt. Känslan av att inte kunna svälja den äckliga gröten sitter fortfarande kvar och tänk om just denna gröt skulle kunna ändra på det! Vill så gärna tycka om gröt ju!

 10. Nina skriver:

  Kul med tävlingar! :) jag skulle så gärna vilja testa denna gröt, dels för att jag litar på ditt omdöme men även för jag försöker gå ner lite i vikt. Och en stabil frukost är väl en bra start på vägen. :)

 11. Eugenia skriver:

  Är så otroligt dålig på att äta frukost, något det definitivt måste bli ändring på då det leder till att jag istället småäter fram till lunch eller går hungrig. Gröt sägs ju vara superfrukost så vad skulle vara bättre än att starta en ny god vana genom en kickstart med naturdiets gröt?

 12. Jennifer skriver:

  Kul! Jag har just startat en tränings- och matresa tillsammans med 100 andra deltagare. På mitt frukostschema ska jag äta gröt, vilket jag inte alls tycker om. Men denna gröt ser ju supersmarrig ut och det hade varit kul att få prova den! :)

 13. Linnea skriver:

  Vad gott ! :)
  Jag älskar denna gröten redan & hade gärna sparat in en slant !

 14. ELIN skriver:

  Jag har inte riktigt någon bra ursäkt till att vinna mer än att jag tycker det låter jättegott och försöker hålla i pengarna. :)

 15. Lara skriver:

  Jag är en tjej som alltid har haft svårt för frukost. Jag har provat allt möjligt men har inte lyckats hitta något jag fastnat för. Jag är mycket morgontrött och sover istället lite längre. Dock tränar jag väldigt mycket och går i skolan hela dagarna så jag känner att varken min kropp eller hjärna inte riktigt fungerar så bra utan en ”riktig start” på dagen. Därför hade det varit grymt att få prova denna gröt och kanske lyckas ändra mina dåliga vanor att inte äta frukost =)
  Tack för en fin blogg! =)

 16. Nathalie Green skriver:

  Jag vill vinna för att jag är bäst:)

 17. Fanny skriver:

  Behöver en kickstart efter sommaren! Hade varit perfekt!!!!

 18. Lovisa skriver:

  Nu när studierna har börjat igen och man kommer få leva på det lilla bidraget så hade gröt till frukost inte skadat för att få mig att vakna och kunna fokusera fullt ut varje dag. Jag pendlar varje dag från Helsingborg till Malmö och en stadig frukost har alltid varit viktig för mig, dock hittar man sällan något som är snabbt att göra och som går snabbt att äta. Det hade varit skönt att byta ut mina älskare K special mot lite gröt någon dag i veckan!

 19. Jasmine skriver:

  Ja tack! Jag behöver uppdatera min frukostrutin! Äta samma sak var dag är lite trist

 20. Anesa skriver:

  Bra tävling!!
  Jag hade velat vinna pga att jag tror denna gröten hade passat perfekt som frukost innan skolan och speciellt med tanke på att gymmet oftast står på schemat direkt efter det! Gröt håller en mätt längre än någon annan frukost!

 21. Katarina skriver:

  Har alltid velat testa produkter liknande dessa + min katastrofala fantasi när det kommer till att variera kosten = perfekta höstinspirationen. :)

 22. Johanna skriver:

  För min del är det som precis många andra: studentbudget och en strävan efter ett lite hälsosammare liv. Tror min kropp hade mått bra av att byta ut min müsli mot denna gröt. Kram på dig!

 23. Cecilia skriver:

  Hej jennifer! Jag är lärarstudent i Uppsala, och precis som de flesta andra studenter är ekonomin knapp. Man försöker hitta nyttiga alternativ till allla måltider men tyvärr är det mycket som är för dyrt. Nu i höst börjat jag min träningsresa och då känns det extra viktigt med en bra start på dagen.
  Tack för en fantastisk blogh
  Kärlek!

 24. Ännie Andersson skriver:

  Hej!
  Jag är en sådan människa som försöker att aldrig tycka synd om mig själv eller beklaga mig över läget för det gäller att alltid sätta allting i perspektiv till annat och då finns det alltid någon som har det värre än mig så jag tänker inte beklaga mig och därför tycka att jag förtjänar att vinna utan det hade helt enkelt bara varit förbannat gott med denna as goda gröten :) kram Ännie

 25. Melinda skriver:

  ÅH den ser riktigt god ut, och har precis tänkt att köra några veckor med natur diets produkter :)

 26. Sabrina skriver:

  Jag behöver lite mer protein och lite mindre socker i min varfag, helt enkelt. :)

 27. Amanda skriver:

  Äter havregrynsgröt med banan varje morgon och hade mer än gärna testat naturdiets gröt. Frukost är det bästa målet på dagen och förhoppningsvis kan detta bli en ny favorit! :)

 28. Wiktoria skriver:

  Åh men jag döööör! Jag skulle gärna vilja prova detta! Kom hem
  Från en utomlandsresa inatt och känner mig galet pluffsig efter all mat, glass och mjaaaa lite alkohol. Skulle vara toppen att kick-starta denna nyttiga period nu tillsammans med dig och naturdiet❤️

 29. Johanna skriver:

  Jag är nog en av världens största grötentusiaster MEN tycker ofta det blir bäst när jag gör det själv. Men den här från Naturdiet såg ju awesome ut! Det skulle bli så roligt att bli överraskad och kanske få en ny favoritfrukost :D

 30. Wiktoria skriver:

  Nyfiken

 31. Stina skriver:

  När jag var yngre åt jag aldrig frukost, det var omöjligt för mig att tugga i mig något innan kl 10 på morgonen. När jag sedan började jobba på slakteri i Norge, vilket var väldigt påfrestande för kroppen, märkte jag att det inte var hållbart. Jag tvingade därför i mig havregrynsgröt med kanel kl. 04.50 varje morgon och till slut blev det en vana och till och med gott!
  Av någon anledning har det hållit i sig – jag äter fortfarande havregrynsgröt varje morgon och kan inte tänka mig något annat. Eftersom jag senaste tiden bara ätit gröt med sylt vore det kul att vidga vyerna lite och se om det här är något jag gillar. Apple & Cinnamon låter sådär mysigt höstigt också, så det skulle passa fint nu när solen börjar försvinna från Norrland :)

 32. Wiktoria skriver:

  Vem vann

 33. Wiktoria skriver:

  Men haha va konstiga mina kommentarer ser ut, försöker göra smileys med emoji men ser ju såååå surt ut hahaha de kommer inte med ;) får göra
  Såna här :):):):):):) eller (8) ;)

  • Jennifer green skriver:

   hahah, tänkte väl att det var en väldigt kylig kommentar! ;)
   men hallå, tack för att du påminde mig!!!! har helt glömt bort att dra en vinnare, ska göra det idag. håll tummarna! ;D

   • wiktoria skriver:

    hahaha jag DOG när jag såg kommentaren, jag ba vafaaan :D hade gjort 104005894893 emojis och va astaggad :D
    Nu ska jag hädanefter göra vanliga och hålla mina tummar ! ;) (emojitummen upp!!!) ;)

    • Jennifer green skriver:

     hahah askall!! tyvärr blev det inte din tur denna gång, men strax kommer en till rolig tävling upp! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?