My new favourite breakfast routine

jag trodde aldrig att jag skulle säga detta; jag har börjat älska gröt! och inte vilken gröt som helst, utan den dyraste jäkla gröt jag hittade i butiken haha! en förpackning kostade 65 kronor och har fem små portionspåsar i, men jag tyckte äpple & kanelsmak lät så gott att jag var tvungen att köpa den. och skitgod var den, lär bli en dyr vana.


från Naturdiet, detta är ju menat som kostersättning vid viktnedgång men jag äter det “som vanligt” till frukost.


varför ser gröt så oaptitligt ut förresten? haha.


den är faktiskt god precis som den är men absolut godast blev den med kanel och hallon. har ni andra tips på vad man kan slänga på?

This entry was posted in /Cuisine. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Evelina says:

    Jordnötssmör, alltid jordnötssmör! Inte såntdära äckligt Skippy som är fullproppat med socker och palmolja, men typ Green Choice med bara jordnötter och lite salt , mums.

  2. Johanna says:

    SkIvad banan, blåbär och kokos är såå gott! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?