Giveaway: Scented luxe

i samarbete med Yankee Home i Helsingborg kan ni nu tävla om ett lyxigt och väldoftande ljus från Yankee Candle. 4 personer vinner vars ett doftljus i storlek large från deras nya Out to Africa–kollektion, till ett värde av 309 kr.

ljusen finns i dofterna Egyptian Musk (vanilj, cederträ), Madagascan Orchid (blommor; orkidé), Kilimanjaro Stars (mynta, patchouli) och Serengeti Sunset (frukt, citrus).

tävla så här:
1. gilla Yankee Home på Facebook Här.
2. kommentera detta inlägg med en kort motivering samt vilken doft du önskar vinna.

tävlingen avslutas på söndag den 13/9, kl 21.00. lycka till fina ni!

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra Tomassone skriver:

  till vår nya veranda i höst, vill jag ha känsla av spa och tröst, svala kvällar vi sent kan sitta, från vår veranda på stjärnorna titta. ;)
  (kilimanjaro Stars)

 2. Linda skriver:

  Å va fint! Jag gillar redan de på FB, Egyptian Musk får gärna flytta hem till mig nu när vi börjar gå mot kallare tider.
  Finns de ngt mysigare än tända ljus och vaniljdoft som cirkulerar i rummen? Tror inte det. :)

 3. Ellen skriver:

  Det här kommer som ett asbra tillfälle för mig! Jag har precis flyttat hem till min pojkvän, och hela lägenheten går under stilen ”ungkarlslya”. Så ett doftljus med frukt och citrus (Serengeti sunset) skulle sitta fint som min första pryl att införa i lägenheten.

 4. Kattis skriver:

  Alltså Kilimanjaro Stars skulle passa så jävla bra i min nya lägenhet.. som jag får veta på måndag om jag fått :’) färgsättning och doften, mmmm

 5. Madde skriver:

  åh jag ÄLSKAR yankee candles! Jag har precis flyttat in i min pojkväns lilla etta och försöker få det så mysigt som möjligt och det skulle vara perfekt med ett (både underbart gott doftande men också SÅ FINT!) ljus i doften egyptian musk. *hjärtögon*

 6. Veronica skriver:

  Kul giveaway!! Jag la direkt märke till ljuset ”Serengeti Sunset” då jag älskar lite fräschare dofter. Har inte provat något ljus från Yankee Candle så det skulle vara jättekul att få chansen att göra det! Och man blir ju inte lite tvungen att gå med i giveawayen när man ser bilden på ”Serengeti Sunset”-ljuset.. HUR vacker och lugnande är inte den bilden?! Fantastisk.

 7. Matilda skriver:

  Gillar! Jag kan inte bestämma mig för vilken doft som låter godast.. Allt luktar ju gott så jag önskar nog ‘Egyptian Musk’ för att den matchar inredningen ;)

 8. Melissa skriver:

  Jag blev jätte nyfiken på ”Egyptian Musk” och skulle inte bli helt missnöjd om det lottades ut till mig! Har inget jätte klyftigt att säga mer än att jag kommer tillbringa 110-150 timmar, som är dess brinntid för en large storlek, till att njuta ;)

 9. Natalie skriver:

  Åh!!! Jag har alltid velat ha ett sådant ljus men varje gång jag står där och ska välja ett får jag lite ångest för att det kostar ju en del. OM jag vinner skulle jag välja Serengeti sunset. Älskar allt med doft av citrus så det skulle jag gärna vilja fylla min sida av sovrummet med innan jag ska sova! (Killen får hålla för näsan ;))

 10. My skriver:

  Jaaa vad bra tävling :D
  Jag har varit inne och sniffat på dessa idag bara för de (höhö) och blev förtjust i ”madagascan orchid”, doftar precis som min parfym. :) Och vi är verkligen i behov av väldoftande lyxljus, våra budgetljus från ikea funkar sådär..

 11. Pauline skriver:

  Madagascan Orchidea, hade varit perfekt att inviga i min nya lgh i Helsingbord! Sååå fina!!

 12. Bec skriver:

  Nu när höstmörkret sakta men säkert kryper sig på har jag som ovana att gräva ner mig själv i plugg och märker inte själv när det går över en gräns så att jag mår dåligt på så många vis av det. Vad hade då varit ett bättre ljus i mörkret än ett yankee candle madagascar orchid. Kramar

 13. Felicia skriver:

  detta doftljus skulle rädda mitt badrum och få vem som helst att sitta där i timmar!

 14. Felicia skriver:

  Alltså egypian musk menade jag såklart också!

 15. Sofia Holmgren skriver:

  Jag och min nyblivna man ska åka till Madagascar (orchid) på bröllopsresa och det vore helt fantastiskt att förbereda minna sinnen med ett doftljus.

 16. Francesca Dragomir skriver:

  Det hade varit underbart att vinna ett ljus från Yankee Candle eftersom jag är student och tycker det är för dyrt. Jag bor i en liten studentlägenhet och det hade varit lite extra mysigt att ha en väldoftande ljus nu inför det nya skolterminen. Hoppas jag har tur och är bland de 4 vinnarna
  (Egyptian Musk)

 17. Lollo skriver:

  Åh!! Kilimanjaro stars hade varit perfekt i min lilla etta för att skapa lite härlig pluggstämning till allt plugg jag drunknar i under hösten :)!

 18. Laura skriver:

  Åh altså jag har alltid varit så himla nyfiken på dessa yankee ljus! Jag har sökt med ljus och lykta efter dem här i staden men hittils har jag int haft någon tur.. därför vore det helt perfekt att vinna egyptian musk nu när hösten närmer sig *hjärtögon* att jag försöker övertala min fästman om att egypten vore ett roligt resemål för bröllopsresan gör att just detta ljus känns helt perfekt för oss!

 19. marika csiger-axelsson skriver:

  Nu när hösten är här finns inget mysigare än att sätta sig i soffhörnet och tända ljus. Massor av ljus! Yankeecandles har många underbara dofter att välja emellan. Är mycket nyfiken på Egyptian Musk.

 20. Emma skriver:

  Känner mig helt ensam, killen jag träffat vill inte fortsätta. Så det skulle passa väldigt bra att iaf ha det mysigt i stil, ensam! haha :) Älskar vanilj när det gäller allt så egyptian musk skulle sitta finfint. Håller tummarna :)

 21. Nina skriver:

  Åh, så underbart pris!
  Jag har samlat ihop för en resa till Egypten åt mina föräldrar i oktober. De vet inget ännu, men ett Yankee Candle i doften Egyptian Musk, hade ju varit perfekta ”ledtråds-paketet”. Det hade gjort mig så glad också såklart! :)

 22. Miriam skriver:

  Tänk att tända ett ljus, känna väldoften från Kilimanjaro Stars sprida sig, svepa filten om sig och njuta av en varm kopp choklad…. Det skulle göra hösten lite lättare! <3

  Har gillat på Yankee Home på facebook! :)

 23. Zilla skriver:

  Jag har alltid önskat mig ett yankee, men dom är dyra så jag har aldrig kunnat lägga så mycket på ett ljus. Hade varit så kul att vinna! :D

 24. Hanna skriver:

  Jag hade velat vinna en egyptian musk som jag i så fall ger till min mamma. Hon älskar yankee – ljusen men tycker det är för mkt pengar att unna sig själv, så jag och min syster skiftas om att köpa till henne och hon blir lika glad varje gång ♡

 25. Hedvig M skriver:

  Vad skulle kunna vara bättre än att tända ett ljuvligt doftande ljus och krypa ner under en filt en kall och mörk höstkväll. Alldeles slut efter en hård studiedag och kroppen och sinnet bara vill koppla av till den friska doften som tar en till en afrikansk savann. Serengeti Sunset, take me away.

 26. Linn skriver:

  Åh vad jag vill vinna ett nytt yankee candle! Mitt är snart slut och jag är mammaledig så har inte råd att köpa nytt. Hade älskat att få tända ljuset och bebismysa hemma när pappan i huset ska jobba mycket hela hösten. Egyptian Musk hade kunnat få bjuda på många mysiga timmar hemma hos oss!

 27. Alex skriver:

  Min blivande sambo och jag har precis köpt en lgh och ska flytta ihop för första gången :) Hade varit kul att kunna ha ett fint doftljus i vår nu tomma lgh (alla pengar gick till lgh hehe). Hade i sådant fall gärna vunnit Egyptian Musk.

  Tack för en bra blogg :)

 28. Maria skriver:

  Jag hade velat vinna Egyptian Musk till min brors fru, hon älskar yankee candle och dom har nyss fått barn så hade varit en kul present att ge till henne så hon inte glömmer bort att ta hand om sig själv oxså :)

 29. Hanna skriver:

  Vem vann?

  • Jennifer green skriver:

   tack för påminnelsen, har inte hunnit läsa kommentarerna i veckan så nu sätter jag mig och drar några vinnare! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?