Perfectly crafted

jag fick så himla mycket fint igår, snacka om att de känner mig väl haha. jag hade nämligen planerat att köpa en särskild kalender och blev duktigt chockad när min familj överraskade mig med den igår – och fler presenter! jag blev så sjukt glad!


fina påsen. jag trodde att de hade köpt choklad från Peter Beier när jag såg de bruna, så det blev en rejäl vändning haha.


älskar deras genomtänkta BTL marketing – så lyxigt inpackat.


man köper skalet och pappret separat, så kan man välja om man bara vill använda den som block/telefonbok eller som kalender med datum.


en Louis Vuitton damier ebene agenda, jag fullkomligt älskar den!


pappersbladen har guldkant och fina målningar.


jag längtar efter att börja skriva ner allt i den! SÅ mycket roligare än min förra jag hade från Granit, jag har med den på alla möten och den ligger alltid på mitt skrivbord på jobb.

komiskt för övrigt hur alla mina kollegor går över till digitala almenackor men jag totalvägrar och tänkte istället investera i denna. jag älskar att ha en analog kalender och att skriva in allt för hand haha, pallar inte ännu en sak som man måste ha telefonen till.

Det här inlägget postades i /Gifts. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Jag är också ”gammaldags” och vägrar skriva in saker i telefonen. Tycker det är så mysigt att när året är slut sitta och kolla igenom vad man gjort, för jag skriver även ner ”lunch med en vän” och allt möjligt. :D

  • Jennifer green skriver:

   haha assåå jag instämmer helt!! jag älskar att bläddra i den och se vad jag har planerat framöver!

 2. Rebecca skriver:

  SJUKT fin!
  Är också likadan med min kalender, ogillar att precis allt blir digitaliserat..

 3. Milla skriver:

  Samma här!! Några måste ju hålla kalendrarna vid liv <3

 4. Emilia skriver:

  Är ditt marmorbord äkta? Va kosta de?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?