Blessed are the curious for they shall have adventure

i samarbete med Bildelarstore.se

ett vårtecken för mig är hur bilturen ser ut om morgonen. det är ren och skär glädje att kunna hoppa in i bilen utan att behöva skrapa rutorna, köra med minimerad risk för halka och slippa elda på med rumpvärme i en iskall bil. när jag fick min första bil så var dock halkan ett plus, jag hade nämligen ingen styrservo och när det var ishalt ute kunde jag glida in när jag fickparkerade haha.

jag längtar faktiskt lite efter sommarens road trips. jag har alltid varit anti det där med att köra längre sträckor, mest eftersom jag är åksjuk, men det är ju så himla roligt och en så härlig känsla. det var trots allt i bilen någon stans mellan Florens och Viareggio som jag insåg hur kär jag var i Timmie. (som jag smög med i Detta inlägg) vi kände ju faktiskt knappt varandra och spontanköpte biljetter ner dit när jag var hemma i Sverige på sommarlov. väl där så hyrde vi bil för att köra runt och hade så sjukt jäkla roligt längs vägarna. en fördel är väl att vi är lika knäppa båda två som inte bryr oss så mycket om vad andra tycker.

årets road trips blir kanske inte fullt så exotiska men någon stans bär det av. min lista på nödvändigheter:


luktegott, isskrapa (if necessary), solglasögon, lipsyl, vattenflaska med isblock, adapter och Gillekakor.

och så en fungerande bil, såklart. känns kanske inte jätteaktuellt att tvingas spontanköpa bildelar från Bildelarstore.se eller bli strandsatt längs valfri vägkant. men det blir ju ett litet äventyr i sig det med, haha.

Det här inlägget postades i /Driving. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li skriver:

    Jag har sittunderlägg på sätena i bilen vintertid så blir det snabbt varmt om rumpan i alla fall när man sätter sig i bilen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?