Step into my ride

i samarbete med Bildelar24.com

något jag önskar att jag vore betydligt bättre på är motorer. well, fordon överlag åtminstonde.

det finns verkligen ett genuint intresse från min sida men det kräver ganska mycket att sätta sig in i det och jag vet typ inte ens vart jag ska börja. jag har ju fått en och annan skada på de bilar som varit i min ägo och stått ganska clueless för att låta min mekaniker fixa allt.

(som förövrigt är världens bästa bilmekaniker)

(han lagade ena bilen gratis i höstas och sa att det var en tidig julklapp)

ni kan ju kanske tänka er hur stolt jag var i vintras när jag med mina bara stackars fingrar monterade av en sidospegel på Thomassons Pick and Pay för att sedan montera på den på min gamle Hugo. sen finns det ju andra alternativ som Bildelar24.com/Ford eller fysiska butiker för de delar som är mer avancerade att plocka av. det underlättar ju att köpa nytt och jag strävar liksom efter att bli kvinnan som fixar bilen själv om det är något. att tvätta bilarna själv har jag blivit skitgrym på!

till vår nya Golf så köpte vi en standard radio och bilen blev bra mycket lyxigare när vi köpte en ny touch display som vi installerade:


med ett minneskort som har två spellistor: Jen och LIL T. ni kan ju kanske gissa vilken som har tyngst hiphop haha.

Det här inlägget postades i /Driving. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?