Woke up an optimist

godmorgon!

för ja, jag har precis vaknat och nej jag är inte på jobb. jag tänkte faktiskt berätta varför.

i förra veckan så skrev jag att min kille bäddade ner mig för att min hjärna la av och precis så var det. jag bara bröt ihop och trodde att jag höll på att gå in i väggen eller något. vi reagerar alla så olika på stress och tuffa perioder men jag har alltid sett mig själv som superjenni som klarar allt. och det gör jag ju— men hurvida bra min kropp mår är en annan fråga.

så idag och igår fick jag ledigt från jobb för att bara vara, stressa ner och låta min hjärna koppla av. man får på något sätt försöka hitta balansen och lära sig att man inte kan vara överallt, göra allting, finnas där för alla och samtidigt leva sitt eget liv så som man vill. jag är en sån person som aldrig ber om hjälp heller och ska klara allt själv. att ens erkänna att jag mådde dåligt var liksom stort nog och jag älskar mitt liv för mycket för att låta något dra ner mig.

jag tror det är viktigt att vi alla ibland bara stannar upp och reflekterar över hur vi lever våra liv och pysslar om oss själva emellanåt.

Det här inlägget postades i /Personal. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Johann skriver:

  Tack för att du skriver detta, jag ser som många andra upp till dig. Du är verkligen en superjenni men även hon behöver vila och egentid. Kramar! <3

 2. Frida skriver:

  Usch, ta hand om dig! Starkt att erkänna för sig själv och andra att man mår dåligt! :)

  • Jennifer green skriver:

   Tack, och detsamma! Ja, det finns inget värre än folk som gnäller tycker jag så jag har ju inte riktigt velat inse det heller. Vila gör verkligen susen!

 3. Cornelia skriver:

  Helt rätt superdu, ta hand om dig!

 4. Li skriver:

  Känner igen det där hos mig själv, men ta vara på tiden du har nu och var ledig på riktigt och sköt om dig ♥

  • Jennifer green skriver:

   det har jag verkligen gjort och känner hur det redan har gjort susen. svårt det där att varva ner för jag klättrar verkligen på väggarna. kramar! <3

 5. Daniella+Larsson skriver:

  Ta+vara+på+tiden+hemma+och+bara+ta+det+lugnt.+Vet+att+det+kan+vara+svårt+nu+när+ni+fått+nytt+boende.+Man+har+massa+att+tänka+på+med+nytt+boende,+jobb+och+allt.+Ta+hand+om+dig+Jennifer!!+Det+finns+bara+en+av+dig+som+är+är+precis+som+du+är!+Kram

  • Jennifer green skriver:

   haha väldigt intressant kodspråk! ;) men ja verkligen, har haft ett stressigt liv innan men nu har det varit helt kaos! kramar!!

 6. Emmy skriver:

  Åh, vad tråkigt att läsa att du inte mår bra. Men det är starkt gjort av dig att erkänna det! Nu får du vara hemma och äta gott, kolla på serier, träna och göra saker som du mår bra av.
  För mig så är du superjenni för du tog dig tid att hjälpa mig trots att du kanske egentligen inte orkade det.
  Du är grym! Hoppas du mår bra snart och är påfylld med nya krafter.
  Kram!!

  • Jennifer green skriver:

   tack för din fina kommentar!! och tack för peppet! jag har verkligen bara försökt varva ner så gott jag kan, känns bättre redan. hade nästan behövt sitta på en åker och filosofera en hel vecka, men då får jag väl stress av att inte göra något haha.. kramar!!

 7. Elin skriver:

  Jag känner igen mig så mycket i dig Jenni! Har fått ett kul kreativt jobb men måste pendla, studerar samtidigt det sista på mina kurser, har en blogg att uppdatera, måste flytta snart och så vill man ju gärna trycka in träning och vänner däremellan. Fick en panikattack i förra veckan, vilket jag aldrig haft tidigare, och insåg väl precis som dig att ibland kan man bara inte hinna med allt.

  Hoppas att vi båda får stressat ner lite framöver! Fasar över tanken på att inte ”få” göra allt jag gör, finns så många roliga saker man vill göra nuuu ju. Haha. Hopplös man är.

  • Jennifer green skriver:

   du beskrev typ mitt liv där, fattar ibland inte hur man ska få ihop det. och ja det var nog en form av panikattack jag fick, aldrig kännt så innan och bara grät som en liten bebis. fina Timmie bara ”kom nu bäddar vi ner dig” och så somnade jag direkt.

   ja, vi är nog många som tar på oss för mycket alltså! förstår precis vad du menar. fick ställa in alla helgens planer förutom en brunch i söndags och ba Jag MÅSTE få göra NÅGOT iallafall!

 8. Sissi skriver:

  Jag har de senaste månader tänkt att du verkat vara extra ambition och hoppats att du inte ska dra på dig för mycket. Ta hand om dig nu, lova det! Annars kraschar man, och det vill man ju inte :) Stor kram till dig!

 9. Emma skriver:

  Hur mycket en än älskar sitt jobb är det aldrig värt att riskera sin hälsa. Tro mig, jag vet av erfarenhet. Ta hand om dig tjejen! Du är grym!

 10. mathilda skriver:

  Ja ta det lugnt! Viktigt att känna i tid när det börjar bli lite mycket för huvvet <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?