Homezilla much?

inatt sov vi i nya lägenheten, så härligt! jag längtar så tills allt är färdigt, idag kommer matbordet som vi har gjort på Helsingborgs Sten, ni får se ikväll!

jag har upptäckt en extremt petig sida med mig själv. ett exempel är hur jag avskydde hängarna vid vasken i badrummet, jag störde mig riktigt mycket på dem och tyckte att de var så jäkla dassiga haha. så nu har jag bytt, vad tycker ni?


så här såg de två krokarna ut som hängde där när vi flyttade in.


och detta blev våra nya! jag lyckades köpa krokar som man monterar bakifrån, så jag fick såga av skruvhuvudet så jag kunde montera dem men det blev ju perfekt!

Det här inlägget postades i /Interior. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Erika skriver:

  Snyggt. Tyckte iof de gamla var ok. Våra var i guld och blommor haha.

  • Jennifer green skriver:

   tack! guld och blommor låter som en himla intressant blandning alltså! ;D ja krokarna i sig är väl ok men allt annat glänser så fint i badrummet och dessa krokarna såg ut som rostiga i jämförelse haha!

 2. Kattis skriver:

  Stor del av hemtrevligheten ligger ju just i detaljerna! Man kan tycka att dom är små, och det är dom ju, men detaljer är sjukt betydelsefulla. Det blev änna mer stilrent nu ja :) kuuul att få se mer o mer hur ni har det haha

  • Jennifer green skriver:

   ja det har du faktiskt helt rätt i! vad roligt att höra, jag ska fota mer så fort det börjar ta form, fortfarande massa flyttlådor överallt! ;D

 3. Rebecka skriver:

  Det blev jättestor skillnad, fint! Är så nyfiken på vad ni köpte för soffa :))

  • Jennifer green skriver:

   ellerhur! tack! och jaa hihi det ska jag såklart visa, TVn ska bara upp på väggen och soffborden komma hem sen så fotar jag i vardagsrummet! :)

 4. Elin skriver:

  Vasken? Haha, är inte det norskt? ;D handfat säger man väl? Eller har jag missat något? ;D …. en till fråga på det då? Varför påstå saker när man bara kan ställa ledande frågor? Haha åh, 23:00 är för sent för mig känner jag! xD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?