The ability to give something back

nu är min världsförsta julkalender slut, och oj vilket heltidsprojekt det blev! men roligt att få dela ut julklappar till åtminstone en liten skara av er, fina folk!

jag försökte iallafall få tag i lite olika produkter, allt från vardagsnyttan till vardagslyxen och givetvis något ätbart:

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Linnea skriver:

  Alla luckor har varit grymma och de ska du ha all cred för!

 2. Sissi skriver:

  Lucka 18, 19 och 22 var mina favoriter. Och jag vann på 19, så är superlycklig! :) Men jag tyckr överlag att julkalendern har hållt en hög nivå, bra jobbat och tack! :)

 3. Hedda skriver:

  Nr. hade väl inte så många eftersom de inte levererade till hela sverige, så var det för mig iaf :)
  Annars har din julkalender varit helt awesome!!

 4. Emilia skriver:

  Det var väldigt många bra luckor, svårt att välja vilken som va bäst. Men något ät/drickbart får nog vinna ;)

 5. Liie skriver:

  Visst är det intressant att följa vad det tävlas mest / minst om, man blir oftast förvånad! Men som någon redan sagt så har det säkerligen att göra med att maten inte levereras överallt, jag fick avstå också fastän jag gärna hade velat vara med. Men bäst tyckte jag lucka 6 och 16 var, älskar att vinna förbrukningsvaror som annars är ganska tråkigt att lägga pengar på, och dessa kändes dessutom lyxiga. Nu vann jag nog inget men det har varit kul att tävla iaf, tack för en jätterolig julkalender! :)

 6. Lisa skriver:

  Jag var med i din julkalender, men vann tyvärr inget. Sitter här nu och funderar på vad jag ska ge min pojkvän i Alla Hjärtans Dag present…kollade in dina luckor och undrar från vilken butik vinsten i lucka nr 8 var ifrån? Tänker att det är en sån där säkerhetshyvel. Var det från http://www.sliqhaq.se/ typ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?