Using softwares in swedish

det där med att ha pluggat utomlands är inte alltid till min fördel

timmie: har du aldrig med din dator till jobb längre?

jag: nä

jag: jag har dator där ju

timmie: men du hade ju med din hela tiden innan

jag: ja

jag: det var bara för jag inte fattade språket på datorn på jobb

jag: jag har lärt mig det nu

timmie: vilket språk är den på då?

jag: svenska

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Regina skriver:

  Haha! Eller hur! Man ba ”Photoshop på svenska? Wtf?”

  • Jennifer green skriver:

   hahah indeed!! jag skulle lägga in bild i indesign som heter Place, nu ba ”Montera” haha vafaan!

 2. Haha i know the feeling, både min dator och telefon har varit på engelska sen fem år tillbaka så blir helt lost på svenska datorer… Men du, en fråga! Jag vet att du gillar att styra upp fester, roliga priser osv och jag har en halloweenfest nästa helg där vi såklart ska ha pris för bästa utklädnad, men jag har svårt att bestämma pris.. Förra året var det en stor chokladmedalj men det känns lite tråkigt. Har du några roliga förslag? Har fastnat på alkohol elelr godis haha.

  • Jennifer green skriver:

   haha jaa så jäkla jobbigt! allt borde vara på engelska!
   och så roligt med halloweenfest! alltså, mina priser på mina fester brukar inte vara så bra, de är liksom roliga för att de är så jäkla dåliga. typ sist var det en påse kanel, en halväten kexförpackning och godispinnar b.la. såå jag har inga bra tips. jag hade köpt chokladsnoppar typ eller något sånt haha!

 3. Johanna skriver:

  åh men samma här ju! blev överlycklig när ps i skoldatorn var på engelska. det värsta är ju bara när en ska gå igenom alla verktyg och förklara till någon PÅ SVENSKA?! haha min hjärna får kortslutning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?