Yet definitely worth it

jag var tvungen att visa Miche världens godaste crepes-ställe i Florens och det slutade med att jag slukade i mig två stycken fyllda med nutella och banan, tradigt mätt man blev efter dem haha.


lätt något av det godaste som finns ju!

This entry was posted in /Florence. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Carolin says:

    Igår blev jag sugen på att baka något med choklad. Då kom jag att tänka på de chokladmuffins som du lagt upp i bloggen som du bakade med din syster (länge länge sen). Så glad att du lagt upp det receptet för det var precis vad jag behövde en tråkig söndag ensam hemma :) så, tack! Kram!

    • Jennifer green says:

      ååh jag ääälskar dem!! hoppas de var riktigt goda! vi brukade ha cupcakeparty i italien med dem, de blev måttligt populära! ;D kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?