Queen Janni

jag inspireras sällan av människor trots att jag är väldigt lätt-imponerad. men en tjej som jag är helt såld på är Janni Deler (blogg Här). inte bara för att hon är helt fantastiskt vacker, har en karisma som heter duga eller är tillsammans med Jon Olsson vars bilar jag har dregglat över sedan Blondinbellas gamla kille Nils skrev om dem för alldeles för många år sedan. utan för att hon ovanpå det verkar sjukt sund och vettig.

och det prioriterar jag över yta alla dagar i veckan. och sen vet ni ju mig, jag totalälskar tjejer som gymmar.

Det här inlägget postades i /Reveals. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. angelica skriver:

    Kan inte annat än att instämma helt!!! Fruktansvärt fin människa verkar hon vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?