The power of five

något jag alltid har varit väldigt bortskämd med är min stora familj. och det enda jag skulle önska i framtiden är att få ge mitt egna barn lika många syskon, hur fan det nu ska gå till haha!

familjen är det absolut finaste man har och vi har alltid haft en sådan enorm glädje och mycket kärlek. trots att huvudpersonen inte är kvar längre så har vi gått igenom alla upp&nedgångar tillsammans.

med syrrorna på semester. det kan inte ha varit lätt att vara ensam man med sex kvinnor och lite husdjur haha! och alltid var det något som gick snett; eli tappade sin glass varje gång vi var på väla, natta spillde ut cola varje gång vi var på restaurang och så skulle vi alltid hitta på de sjukaste busen. hade lätt kunnat skriva en bok om allt hahah.

Det här inlägget postades i /Reveals. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Lovisa Robertsson skriver:

  Alltså du och MIchelle är ju K O P I O R !!! Rackarns vad lika ni är!

 2. Hanna skriver:

  Syskon är verkligen det bästa som finns! Även om ja å mina bröder inte bor i samma stad längre å kanske inte pratar varje dag så vet jag att de alltid alltid altid finns där för mig! de är ovärderliga!

  • Jennifer green skriver:

   ja visst är de! ja alla mina syskon utom ett bor i andra städer för tillfället så vi ses inte alls lika ofta som förr heller.

 3. Sandra skriver:

  ÅÅ! Jag har alltid önskat att jag hade en syster så jag blev himla avundsjuk. Jag har växt upp med en bråkig bror :P

  • Jennifer green skriver:

   det ska du inte vara, brödrar har sina fördelar det också ;) de är i regel inte lika trotsiga heller ju!

 4. sabina skriver:

  Läste i någon kommentar att du själv är född 90 och har en syster som är född 90? Hur kommer det sig eller minns jag fel bara? :) Jag har en tvillingsyster och en storasyster som är 11 år äldre än oss och de är det bästa jag har!

  • Jennifer green skriver:

   nej jag är född 91 hihi! åh vad roligt att ha en twin! en av mina bästa vänner har också en tvilling+en äldre syster så då har ni typ samma familjupplägg ;D

 5. Nina skriver:

  Haha åhhh! Fem systrar alltså det måste varit tredje världskriget ni va i tonåren allihopa!! Jag har själv fyra syskon, två bröder o två systrar! Har ni allihopa samma föräldrar? Eller som jag har förstått det är det du och Michelle som har samma? Oavsett syskon är verkligen det bästa även fast man typ klöste ögonen ur varandra som yngre haha!

  • Jennifer green skriver:

   hahaha! ja lite, vi har inte bråkat så mycket men alla har haft sitt problem liksom, någon har varit lite jävligare än de andra liksom haha!
   och vad roligt med stor familj! jag älskar det verkligen vid alla familjemiddagar osv, så härligt! tänk när alla får familj i framtiden också. och ja precis michelle är den enda som har exakt samma föräldrar, resten blir halvsyskon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?