A healing effect

min sömmerska är helt fantastisk, jag kom med min Gant jacka som gick sönder när jag trillade av min segway och hon gjorde den som ny:

20130830-134039.jpg
före

20130830-134121.jpg
efter

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Malin skriver:

  Hej tänkte höra var du lämnar in dina kläder alltså till vilken skräddare. Har råkat göra ett enormt stort hål i ett par sprillans nya jeans. Eller ska jag gå till g-star och höra med dom hur man ska lösa det ? ( har dock inget kvitto kvar) du kanske Inte har någon aning men drog en vild chansning :)

  • Jennifer green skriver:

   det är egentligen upp till dig själv, jag vet inte hurvida g-star tar emot jeans. jag tror det heter ”Stattena klädtjänst”, ligger vid minirondellen vid la pizza på hjälmshultsgatan. hör med henne! :)

 2. Mathilda skriver:

  Men wow!!!!! Snacka om duktig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?