When others are looking for fish

vad jag alltid fiskar efter i havet:

20130702-104116.jpg

This entry was posted in /Cartoon. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. M says:

  När du beställt från Shopbop, vad brukar frakten landa på? Cirka? Och hur fungerar det om du inte är hemma när budet kommer? :)

  • Jennifer green says:

   Alltså det varierar supermycket beroende på vikt och storlek, så från 200 till 1000 har jag fått betala. När du betalar online så kan du antingen välja att betala frakt direkt (som ibland kan va lite dyrare) eller betala vid leverans (var man ibland får en chock haha).
   Det bästa är ifall de är betalt, då ringer dem så brukar jag säga att de ska kasta upp de på balkongen. Annars försöket de en gång till sen får man köra till deras lager som ofta är långt borta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?