These cherished moments in life

alltså.

något av det pinsammaste på länge inträffade häromdagen, för att förklara enklare så ritade jag ihop en liten serie som beskriver händelseförloppet väldigt väl. jag gick tvärs över gymmet på väg därifrån när en stretchmatta ligger på trägolvet (vi har i olika material och denna är “hal” liksom). jag råkar givetvis trampa på denna som glider iväg med mig på och jag bokstavligen åker snowboard på den tvärs över golvet tills jag till slut trillar baklänges.

asså, hahaha. jag la där och dog och visste inte om jag skulle skratta eller gråta och alla reagerade nog precis likadant och skrattade till sist ihjäl. himla snyggt gjort.

This entry was posted in /Cartoon. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Amanda says:

  Haha nää så roligt!! D roligaste är att en tjej på mitt gym gjorde en liknande sak förra hösten å jag visste verkligen inte hur jag skulle reagera. Så tänker alltid på det när jag ser henne :D

  • Jennifer green says:

   haha sjukt! och jaa exakt, så kommer alla att minnas mig nu. först var jag tjejen som svimmade in i en spegel nu är jag snowboardsbruden! haha

 2. Linn says:

  Var hittar man dom där ansiktsuttrycken? Har undrat det lääänge!

  • Jennifer green says:

   haha jag bara googlade “meme faces” har dock en app i mobilen som heter SMS Faces med massa olika!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?