When I exercise I wear all black, it is like a funeral for my fat

20130228-104910.jpg

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Lisa skriver:

  Ge mig din fina kropp kvinna!

 2. maja skriver:

  haha så jävla bra överskrift!

 3. Alma skriver:

  Hur lär du dig?! Övat på såntdär flera veckor men kommer knappt nån vart haha :)

  • Jennifer green skriver:

   haha ja jag har mina dagar bara, en gång på stranden höll jag på sådär en kvart kanske men flög över hela tiden tills jag till sist gav upp. inte kul med en hel publik + i bikini ska du veta! ;D

 4. Julia skriver:

  Hur tränar du dina ben? Dina ben är sjukt snygga!

  • Jennifer green skriver:

   tack snälla du! jag kör en del cardio (löpning, powerwalk, cross, studsimatta osv. jag kombinerar verkligen allt för jag gillar variation) och så tyngder som marklyft, knäböj, benpress men också mina gummiband som jag har börjat använda. utöver detta rekomenderar jag att trippa runt mycket i högklackat och att dansa. välj alltid trappor före hissar också. + så cyklar jag överallt jag ska här i italien!

 5. Daniella Larsson skriver:

  Så sjukt snygg är du!!

 6. - skriver:

  Vad heter modellen på de shortsen . Är det dessa http://store.nike.com/se/en_gb/?l=shop,pwp,c-300/f-788+792+1014040?? Vart kan man köpa de du har?

  • Jennifer green skriver:

   nikes hemsida vill inte fungera, jag vet tyvärr inte vad modellen heter men jag har köpt två par på hemsidan, ett par på stadium och ett på löplabbet. så de säljs nog på de flesta ställen, eventuellt när vårnytt kommer in eller så!

 7. Jennie skriver:

  Åhh du har min dröm kropp! Men tack vare din blogg har jag hittat viljan och motivationen att börja så nu jagar jag muskler och en snygg kropp! =)

  • Jennifer green skriver:

   amen vad fint sagt! fan vad kul att höra, hoppas du älskar det!! jag märker hur jag blir segtänkt och tjurig så fort jag inte får träna, det blir väl lite som att ta droger men betydligt hälsosammare! ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?