Creativity will break your heart

jag: säg kronprinsessan Victorias fullständiga namn

timmie: Victoria Madeleine

pappa: det kan inte vara Madeleine ju, det heter hennes syster

jag: ja, det är några enkla fina namn

timmie: jag kan bara Madeleine

This entry was posted in /Conversations. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Rebecka says:

  Hej!
  Har två frågor. Vad står det på tatueringen du har bakom örat typ? Vet att du har sagt det flera gånger, men hittar inte ;)
  Och den vita jackan från Elisabetta Franchi (tror jag?) du har, som är så himla snygg!, du vet inte var man kan få tag i dem? :)

  Och tackar för en underbar blogg!

  • Jennifer green says:

   hallå star! bakom örat står det Whatever it takes, och jackan köpte jag på deras online store, shop.elisabettafranchi.com, tror dessvärre inte den går att få tag på alls där. jag skulle rekomendera dig att eventuellt maila företaget och bifoga en bild på den. vet tyvärr itne vad modellen heter men deras communication team bör ta reda på det! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?