You look older I can tell by your hands

it might be the way you shave your beard, how you control your appearance as if you were born to maintain it. by the same token the way you drive your motorbike, how you manage to supervise your vehicle in the most powerful and sexy manner possible.

it could also be the way you walk through a room, how you dance into a crowd as if you own the place and make fun of yourself while doing so to resemble your self-perception.

I sometimes surmise it is because of the fact that you are two years older, live alone in a big house and sort out all of your chores by yourself. if not all above, it must be the small wrinkles next to your eyes when you laugh, the big masculine body you appertain to, your dark and attractive voice or that raw magnetism of yours.

you know exactly how to treat a lady and you give me the kind of feelings people write novels about. you make me jittery, blissful, amatorial and fall headfirst in this pure, wondrous, unconditional love we share.

This entry was posted in /Columnist, /Loving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Julia says:

  Finaste paret <3

 2. S says:

  Du har sån sjuk förmåga att sätta ord på känslor.

 3. Sandra says:

  Vackert, du om någon har gjort dig förtjänt av en sådan kille.

 4. Mathilda says:

  Du är så fantastiskt duktig på att skriva, och jag är så glad för din skull!

 5. Martina says:

  LOVE IT! <3 Timmie verkar underbar.
  And I love your background, vad står de för ord?

 6. matilda says:

  Jag vill bara säga att jag om och om sitter & kikar igenom ditt arkiv, ibland din träningskategori, ibland dina personliga texter och ibland går jag igenom allt. Och jag har nog aldrig kommenterat en blogg förut men vill bara säga till dig att, fan du verkar vara en fantastisk människa och din blogg inspirerar mig, läker min hjärtesorg och får mig att kika på livet lite annorlunda, fast lite ljusare och bättre. Du sätter ord på känslor jag kvävt inom mig, får mig att tagga till gymmet de dagar soffan lockar lite mer och fan, älskar att du bevisar att det går att käka choklad, godis och annat som är gott men även ha en fantastisk kropp, att det faktiskt är timmarna på gymmet som ger störst betydelse, inte de dagar du går till sängs hungrig. Jag fullkomligt älskar din blogg, och du är bra!
  För om du kan vara SuperJennie, kan även jag vara ett superjag. Trots ett krossat hjärta och ett alldels för förvirrat sinne med ofta alldeles för mörka tankar så finns det ju faktiskt ett ljus i tunneln, och jag kommer bli kär igen.
  Superjennie du är verkligen en supertjej!
  massa massa snack härifrån min sida, men kände att jag var tvungen att berätta det för dig!
  Tack för en galet bra blogg!

  • Jennifer green says:

   Är det konstigt att jag säger att jag har världens bästa läsare? Jag vet inte vad jag ska säga mer än tack för att personer som du faktiskt lägger ner tid på att kommentera här. Jag blir så glad och du gjorde min morgon extra bra, puss och fortsätt med din härliga inställning superdu!!

 7. Jessica says:

  Så fin text,, hoppas ni håller hårt i varann’. :)

 8. M says:

  Din text får mig att öppna upp ögonen för hur kärlek ska vara, att det inte bara är en fantasi i mitt huvud. Tack! Du fick mig att inse ett och annat.
  All lycka till er båda!

  • Jennifer green says:

   tack snälla du! och precis, jag vet så många som är i relationer som det inte mår bra utav, det finns fler som timmie om du förstår hur jag menar! kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?