Intuition

Constantly being someones girlfriend might seem to some bystanders as a sign of insecurity or dependence on others.

Truth of the matter is, it is all grounded in serendipity. And a frequent urge to belove.

I believe in embracing the youth and doing whatever comes to your senses while you have the possibility to. I also believe in gaining new experiences, getting familiar with the unfamiliar and spending one night running from a taxi driver over gardens covered in snow – while losing your high heeled stiletto stuck in your neighbour’s fence.

(Let’s not discuss that last example further)

But doing these things and exploring new fields in life does not have to mean that any attendant needs to be single. Neither does it imply that anyone has to be in a relationship.

It means that whether you are on your own, happily in love or not endured to give a fuck; we are all able to make every second count. No relationship status should be in position to supervise you different. Irrespective of age.

But every so often people throw themselves in relationships to find themselves giving up on both dreams and pre-planned journeys for their partner. As well as quitting going out because of the lack of interest in clubbing while having a partner. Since when is a girls night all about hooking up? Who are these people that claim flirting is part of attaining a succeeded saturday night out with the girls, and why do they need close encounter in order to believe so?

The differences between being stably single and solidly in a relationship are all so distorted.

Because once you find a person worth stop being single for, you should not have to find yourself questioning your intuition. It is customarily to miss each other when not spending a friday night together, but making this impact on your girlfriends, education, family dinners, career decisions or other hobbies is certainly not healthy for you nor your relation.

I am not saying you should take all opportunities even though being in a relationship, only that one day you might regret you didn’t.

This entry was posted in /Columnist. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. tilde says:

  bästa duuuu och dina texter, mer sånt åt folket! ;)

 2. Malin says:

  Ajj vad du är bra jennan!!!

 3. Amanda says:

  Något jag gillar med dig är hur mkt jordnära o omtänksam du verkar. Ja har följt din blogg ett tag o hade lite koll på Timmie innan o så. Du har verkligen hittat en bra o samma för honom. Ja själv avskyr vänner som försvinner helt när de har kille elr skiter i saker de velat.. Du visar att man kan göra både delar o ja ser upp till dig som fan. :)

  • Jennifer green says:

   Tack snälla, jag blir så glad när ni är så gulliga. Och jag vet att Timmie är en keeper, gör mitt bästa ;D

 4. johanna ~ says:

  men åh vad jag tycker om dig. såååååå bra är du !

 5. Jenny says:

  High five du otroliga kvinna *klapp*

 6. JL says:

  she did it again!

 7. Therese says:

  Kloka vackra jennifer! Tack för du sprider så sunda ideal runt omkring dig. Kramar.

 8. nadia says:

  men om han e min dröm? och om jag vill slappa allt jag har för honom.. jag vet inte om det e för att jag älskar han eller pga osäkerheter.. e väldigt förvirrad just nu

  • Jennifer green says:

   Då prioriterar du honom före dig själv vilket jag själv har gjort för många gånger. Du vinner ingenting på det och du gör det bara uppenbart för honom att han faktiskt kan göra precis vad han vill för du hänger på.

   Försök få perspektiv på saker och se över det faktum att han faktiskt bara är en kille. Ingen människa i världen är värd att ge upp allt för, möjligtvis en familjemedlem.

 9. Nella says:

  Tack. Fy vad jag behövde detta.”Because once you find a person worth stop being single for, you should not have to find yourself questioning your intuition” var lite extra fint.

 10. Caroline says:

  Satan vad du uttrycker dig bra i text. Ge aldrig upp ditt skrivande för du kan inte annat än utvecklas och bli grymmare för var dag. Stort hjärta till dig för du verkar ha något helt enormt stort hjärta själv <333

 11. Anna says:

  well written!! du skriver så jäkla bra, aldri sluta med det!

 12. sabina says:

  bästa jag läst på länge! Det är något med dig som gör att jag bara känner att du är värd allt bra i livet!

  • Jennifer green says:

   hallåja! vilken kommentar, jag blev helt rörd! du verkar vara en fantastiskt fin människa med din ständigt positiva feedback! tack för du gör bloggen lite extra bra!

 13. M says:

  SÅ KLOCKREN!

  Nyfiken på historian du valde att inte utveckla dock… ;)

  Jag håller med i att som står ovan men…
  “Since when is a girls night all about hooking up?”

  Detta är inget problem för min del.. jag går inte ut för att flirta, hitta en ny kille eller liknande. Dock är ALLA mina vänner för närvarande singlar vilket slutar med att jag står ensam på dansgolvet och skålar och dansar med min egen skugga ensammast i heeeeela världen (så det känns då)… Tjejkvällen brukar alltså sluta i en enmansfest för min del och det är därför jag inte tycker om att gå ut (om det inte är med min man så att jag också får flirta) utan hellre vill sitta tätt intill honom och hålla handen hela kvällen.

  • Jennifer green says:

   tackar! och hahah den historian är bra rolig den! jag var sjukt full och bestämde mig för att ta en springnota (detta är nu betalt så inga polisanmälningar tack) och har blivit mobbad för det i några år nu!

   det kanske inte riktigt framgår men texten är riktad till singlar såväl som de i förhållande, att oavsett status så skall (nu i detta sammanhang) inte en kväll behöva handla om att få hem snyggast kille. jag har själv hamnat i den sitsen såå många gånger, dock aldrig här i italien vilket är varför jag njuter extra av att hänga med dessa damer. jag förstår liksom inte grejen bara, och du har faktiskt en poäng där. dock brukar jag själv anpassa umgänget när jag vet att detta kan hända. jag var i stockholm med en tjejkompis i augusti och dansade själv en hel kväll. underbart! hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?