Being happy for someone else’s sake

Det här inlägget postades i /Sitcom. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Isabella skriver:

  Hahahah så saaant !

 2. Anononononymous skriver:

  Hej Jennifer!
  Du som är en tjej med huvudet på skaft kanske har nåt tips till mig. Situationen är följande, jag träffade en kille jag pratat lite med över internet sen vi setts som hastigast. Vi klickade, han ville ses igen so we did. Denna gången hände lite mer, behöver väl inte riktigt gå in på detaljer så och han var fortfarande hur mysig som helst. Ville hålla handen osv. Efter detta hörde han av sig så fort vi skilts åt och nu har det gått en vecka och de enda gångerna vi pratat har varit när han hör av sig. Tycker mycket om att vara med honom och senast vi pratade sa han att han skulle höra v sig nästa dag men gjorde ej. Varför, åh varför tror du Jennifer? :) haha. Inte för att du är någon relationsrådgivare men du verkar som sagt stå med fötterna på jorden! Massor av kramar

  • Jennifer green skriver:

   hej anononononymous! vilka komplimanger, jag bugar och bockar!

   alltså, du skriver att de enda gångerna ni pratar har varit när han hör av sig, och nu gjorde han inte det denna gång; han kanske inte vill vara för på? så hade jag själv gjort, i början med timmie var det väldigt ömsesidigt med konverserandet, men eftersom jag ville spela svårflörtad så lät jag det en gång gå en hel vecka utan att jag svarade så han till sist tog initiativ att skriva igen. mest för att se om intresse fanns från båda håll och för att få honom att jaga lite, och han gjorde lite samma mot mig. det är hela njutningen i att börja snacka ju.

   så av ren erfarenhet gissar jag på att han helt enkelt sket i att höra av sig för att se om du hör av dig annars, vilket du tydligen inte gjorde. nu känner jag inte honom och vet inte hans avsikter men varje gång jag eller killen jag träffat inte hört av oss har vi antingen varit väldigt upptagna, något har hänt med telefonen eller så har vi bara spelat svårflörtade, hihi! lycka till och tänk på en sak; no regrets. hör av dig först för en gångs skull och svarar han inte så är det hans förlust. puss puss!

   • Anononononymous skriver:

    Haha åh dumma mig råkade skriva när han hör av sig istället för när jag hör av mig. Vilket det egentligen skulle stå. Men iallafullafall, tror det bästa nog är om vi kör lite tango. Nu tar jag ett steg bak tills han tar ett steg fram. Kanontack för ditt svar, blev jätteglad över det!!! Du borde köra en läsarträff nästa gång du är i Stockholm :) kram till dig ditt odjur som är i värmen. Så avundsjuk på det ska du veta!

    • Jennifer green skriver:

     jahaaa då blev det lite skillnad, haha! jag tycker du gör helt rätt i att dansa tango, så länge han har varit nykter de gånger ni har haft det ”som bäst” så skulle jag inte oroa mig över någonting, ta det som det kommer bara och lägg inte för mycket fokus på det då blir man bara knäpp. och duuu vi må ha lite värmare utomhus, men min lägenhet är så kall att jag sov i kläder inatt, timmie fick åla in sig i mig för jag var som en isbit här hemma, kassa jävla italienska lägenheter!

 3. sabina skriver:

  åhh friends!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?