Sleep your way to success

det finns en sak som många tar för givet, vissa inte tar på allvar och andra prioriterar nöje framför.

jag tror innerligt på att det är en grymt viktig beståndsdel och en relevant faktor när det gäller att göra framsteg: sömn.

att SOVA! när jag flyttade ner till italien möttes jag av en ganska så hård 90centimeters säng som jag hade 2011 års sämsta sömn i, många sa att det vänjer man sig vid men jag åkte direkt till IKEA för att köpa en bekvämare 140centimeters säng. prioritera aldrig bort er sömn, man måste få slappna av mellan varven och i många fall gynnar sömn kreativ problemlösning.

This entry was posted in /Columnist. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Rebecca says:

  Du är så jäkla klok! Tack för att du är världens bästa blandning av humor och allvar.

 2. jessica says:

  hahaha vilken titel :D

 3. iza says:

  skulle powernapa idag och satte klockan på 45 mintuer. klockan ringde aldrig och 1 1/2 timme senare vaknade jag och var förbannad. men nu efter ditt inlägg så antar jag att gud ville låta mig sova lite längre så han stängde av alarmet, den busen ;) haha

  • Jennifer green says:

   hahah jag tror också det! är det inte härligt att få vila ut ibland alltså! det känns som jag aldrig sover mera så jag längtar så till helgen nu, mams!

 4. Hanna says:

  sen är de ju så sjukt skönt å sova också :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?