Instead of smoking cigarettes

något jag älskar när jag skriver; semikolon och utropstecken!

är inte det världens bästa kombo? jag är alltid så glad när jag pratar och typ hojtar ut allting, jag märkte inte det själv förrän en jag skrev mycket med för några år sedan påpekade att han aldrig har träffat någon som gör så mycket utropstecken som jag, mina SMS består enbart av utropstecken nämligen.

in case you were wondering, alltså.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Olivia says:

    Hahaha samma här! Skriver dessutom alltid ganska många utropstecken för att jag tycker det ser så glatt ut, jag skriver typ ofta “Hej!!!” eller “Kul!!!”. Men det är tydligen bara jag och EN av mina kompisar som fattar att det är för att man är glad. Hur många som helst har sagt till mig att dom tror jag är helt hysterisk eller ironisk när det är efter typ “kul”. Haha älskar i alla fall utropstecken!!!!

    • Jennifer green says:

      haha så kul! jag brukar dock bara hålla mig till en hihi, det som är konstigt är att i mina blogginlägg och när jag skriver “på riktigt” så gör jag inte det, utan bara när jag liksom chattar osv! haha, jag älskar det med!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?